Egbert Stellinga

Voorzitter

In het dagelijks leven ben ik product manager bij een groot bedrijf in elektrische componenten. In mijn vrije tijd ben ik het liefste buiten in de natuur. Je kunt mij dan ook vinden in de omgeving van Esbeek, op de mountainbike, maar in de zomer en het voorjaar kun je me ook, in heel Brabant en ver daarbuiten, op de racefiets aantreffen. Naast fietsen loop ik ook regelmatig hard en doe ik aan sportklimmen en zwemmen.

Sander Hesselmans

Voorzitter

Ik ben Sander Hesselmans en ben een echte Esbeekenaar. Mijn beroep is machinale houtbewerker en zelfs dat doe ik in Esbeek.
Een paar keer in de week geniet ik van Esbeek en omgeving op mijn MTB of racefiets en ik ga ook graag eens een dagje of weekendje ergens anders de natuur ontdekken. Ik zit al sinds de oprichting van MTB Esbeek bij de club.
Al heel wat jaren heb ik in het bestuur meegedraaid en nu mag ik voorzitter zijn!!!

Frank Augsburg

Penningmeester

Hallo, ik ben Frank. In het dagelijks leven ben ik verwarmingsmonteur. Maar als ik de kans krijg zit ik net als zovelen in het bestuur, graag op de fiets. Zoals je ziet op de foto hierboven kan ik ook heerlijk van het leven genieten. Ik ben dan ook een echte bourgondiër. Ik sta altijd voor iedereen klaar en ben erg behulpzaam. 

Hetty van Doormaal

Secretaris

Hoi ik ben Hetty van Doormaal en woon sinds 1994 in Esbeek. Ik werk als assistent accountant op een accountantskantoor. Op latere leeftijd ben ik begonnen met mountainbiken. Ik had hier eerder mee moeten starten want ik vind het erg leuk om te doen.  
Meestal ga ik 2x per week fietsen; op woensdagochtend en op zondagochtend. Verder doe ik nog aan pilatus en wandel graag met onze honden. Ik ben dan ook graag bezig. 

 

Dianne Hesselmans

Bestuurslid

Hallo, ik ben Dianne Hesselmans.
Ik ben Register Vinoloog, sinds 2013 hebben wij een eigen wijngaard en samen met onze oudste zoon heb ik een wijnadviesbureau.
Ik ben sinds 2004 lid van MTB-Esbeek en sinds 2021 bestuurslid.
Ik fiets, als het kan, iedere woensdagochtend en dan het liefst over de mooie heide en door de bossen in de omgeving van Esbeek.
Verder doe ik aan yoga en loop 2x in de week hard bij Achill in Hilvarenbeek.

Hans van Geloven

Bestuurslid

Mijn naam is Hans en ben in het dagelijks leven Service Coördinator bij Rentokil Specialist Hygiëne van het gebied Noord/Oost/Zuid Nederland en landelijk coördinator Legionella beheersing.

Wij wonen sinds 2017 in Esbeek en ben vanaf die tijd ook lid van MTB Esbeek.

Onze grote passie is naast het mountainbiken onze kennel van Golden Retrievers wat we met heel veel plezier doen,