• Zorg dat je materiaal in orde is. Zorg voor voldoende reserve materiaal, ook om anderen te helpen.
  • Draag altijd een helm als er in clubverband wordt gefietst, ook in de zomer. Dit is verplicht.
  • Houd je aan de verkeersregels, ook tijdens toertochten.
  • Je bent pas lid als je de contributie hebt voldaan.
  • De contributie bedraagt 50 EU per jaar en loopt van 1 Januari tot 31 December
  • Nieuwe leden betalen als zij een kledingpakket wensen eenmalig 60 EU voor een kleding pakket. het bestuur doet zijn best om dan ook clubkleding te leveren. Het kan echter voorkomen dat deze kleding niet geleverd kan worden. In dat geval word de 60 EU niet in rekening gebracht.
  • Bij oversteekpunten zoveel mogelijk in groepen oversteken.
  • Samen uit, samen thuis.
  • Bij gezamenlijk vertrek per auto wordt onderling een vergoeding geregeld.
  • Houd rekening met de natuur en laat geen afval achter.
  • Pas je snelheid in de groep aan tijdens gezamenlijke uitstapjes.
  • Houd rekening met wandelaars en maak elkaar attent op gevaarlijke situaties.
  • Corrigeer elkaar op een sportieve manier, als iemand zich niet aan de regels houdt.
  • De minimum leeftijd voor leden is 18 jaar.
  • Clubkleding dragen tijdens activiteiten.
  • De door de club verstrekte clubkleding blijft eigendom van de club. Bij beeindiging van het lidmaatschap dient de kleding weer ingeleverd te worden.
  • Clubkleding noch vorige modellen van de clubkleding mag onder geen beding verkocht worden. Ook niet aan leden binnen de club.
  • Aan georganiseerde uitstapjes mogen uitsluitend clubleden deelnemen tenzij anders vermeld.